Vaccinatiebewijs – Huisartsen Tijnje – Tijnje

Welkom op de website van
Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Tijnje

SEMH gecertificeerd

Huisarts
Reinier van der Steege

Huisartsen Tijnje
Breewei 31 8406 EB Tijnje

« Terug naar het overzicht

Vaccinatiebewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen. Ook worden hier veel voorkomende vragen besproken.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 024 7247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen. Wij verzoeken u dringend om ons hierover te mailen in plaats van te bellen.

U kunt een e-mail sturen naar: info@huisartsentijnje.nl. Geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens.

Houd er rekening mee dat uw lichaam pas 15 dagen na de tweede prik met AstraZeneca genoeg afweerstoffen tegen Corona heeft aangemaakt. Pas vanaf dat moment bent u voldoende beschermd en kan er een bewijs van volledige vaccinatie worden aangemaakt.

Publicatiedatum: 10-07-2021