Vaccinatiebewijs – Huisartsen Tijnje – Tijnje

Welkom op de website van de
Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Tijnje

Huisarts
Reinier van der Steege

Huisartsen Tijnje
Breewei 31 8406 EB Tijnje

Terug naar overzicht

Vaccinatiebewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of de horeca? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen (zowel digitaal als op papier). Ook worden hier veel voorkomende vragen besproken.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Of zijn uw vaccinatiegegevens niet te vinden? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 024 7247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft. Hier kan ook gecontroleerd worden waarom uw vaccinatiegegevens niet zichtbaar zijn.

Heeft u geen DigiD, smartphone of computer met printer? Dan kunt u in sommige gevallen een coronabewijs op papier thuisgestuurd krijgen. Bel hiervoor naar de CoronaCheck helpdesk op 0800-1421 en vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd en telefonisch contact gehad met de helpdesk, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen. Wij verzoeken u dringend om ons hierover te mailen in plaats van te bellen.

U kunt een e-mail sturen naar: info@huisartsentijnje.nl. Geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens.

Bent u door de GGD of het ziekenhuis gevaccineerd? Dan kunt u daar terecht mocht het u niet lukken om een vaccinatiebewijs aan te maken via www.CoronaCheck.nl.

Publicatiedatum: 20-09-2021