MijnGezondheid.net – Huisartsen Tijnje – Tijnje

Welkom op de website van de
Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Tijnje

Huisarts
Reinier van der Steege

Huisartsen Tijnje
Breewei 31 8406 EB Tijnje

MijnGezondheid.net

Logo

MijnGezondheid.net
Onze huisartsenpraktijk en apotheek maken gebruik van de Online-omgeving van MijnGezondheid.net. Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online uw zorgzaken regelen. Wilt u meer informatie of wilt u inloggen? Klik dan hier.

U kunt inloggen bij MijnGezondheid.net met behulp van uw DigID. Op deze manier zijn al uw medische gegevens goed beschermd. Maakt u nog geen gebruik van DigID? Dit kunt u zelf eenvoudig aanvragen via de website: www.digid.nl.

Afspraken maken met uw huisarts
U kunt via MijnGezondheid.net online een afspraak met uw huisarts maken. Deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en als u dat wenst via de mail een bevestiging en/of herinnering ontvangen.

(Herhaal)medicatie bestellen en inzien
U kunt via MijnGezondheid.net gemakkelijk herhaalmedicatie bij ons bestellen. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er ook digitaal een informatiefolder beschikbaar. Verder kunt u op MijnGezondheid.net een overzicht vinden van al uw actuele medicatie. U kunt zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uitprinten voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Inzage medisch dossier
Via MijnGezondheid.net is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:
– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
– Verslaglegging van een consult (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
– Overgevoeligheden (allergieën) en bijzonderheden
– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)
– Actueel medicatieoverzicht

Online vragen stellen (E-consult)
Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts of apotheker. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen.

Een video met verdere uitleg over het instellen en gebruiken van MijnGezondheid.net vind u hier: