Vaccinaties tegen griep, pneumokokken en Corona – Huisartsen Tijnje – Tijnje

Welkom op de website van de
Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Tijnje

SEMH gecertificeerd

Huisarts
Reinier van der Steege

Huisartsen Tijnje
Breewei 31 8406 EB Tijnje

Terug naar overzicht

Vaccinaties tegen griep, pneumokokken en Corona

In oktober ontvangen de volgende groepen patiënten een uitnodiging voor vaccinatie:

Griepvaccinatie: iedereen die hiervoor in aanmerking komt ontvangt tussen 4 en 13 oktober een brief van ons met een uitnodiging. Er zijn dit jaar door de gezondheidsraad een aantal nieuwe indicaties toegevoegd. Het gaat dan bijvoorbeeld om mensen met ernstig overgewicht (BMI > 40) en zwangere vrouwen die 22 weken of langer zwanger zijn. Mogelijk krijgt nog niet iedereen met een nieuwe indicatie dit jaar van ons een brief. Vanaf 17 oktober kunt u zich dan bij ons melden en kijken we of u inderdaad in aanmerking komt voor een griepvaccinatie.

Pneumokokken-vaccinatie: Iedereen geboren tussen 1-1-1953 en 31-12-1956 ontvangt tussen 4 en 13 oktober een brief van ons met een uitnodiging.

Herhaalprik tegen Corona: De Corona-vaccinaties worden gegeven door de GGD. Bent u ouder dan 60 jaar? Dan ontvangt u uw uitnodiging voor de herhaalprik van het RIVM. Bent u tussen de 12 en 60 jaar oud en komt u normaal gesproken ook in aanmerking voor de griepvaccinatie? Dan sturen wij u voor 14 oktober een uitnodiging voor een Corona-vaccinatie.

Publicatiedatum: 04-10-2022